Tipul drojdiei
|
Descriere
|
Domeniul de utilizare |
SIHA Aktiv-Hefe 3 |
Concentrat pur de drojdie, obtinut din drojdie naturala de vin |
Este recomandata atat la fermentatia musturilor, cat si a mustuielilor si concentratelor rediluate
de sucuri din fructe, precum si la continuarea fermentatiei la vinurile in care acest proces s-a
intrerupt.
|
SIHA Aktiv-Hefe 4 |
Saccharomyces bayanus CH 158 |
Producerea vinurilor spumante prin fermentare la sticle sau recipiente de presiune. Declansare
rapida a fermentatiei, spumante de calitate inalta. Reluarea si fermentarea zaharurilor in cazul
opririlor din fermentatie, la vinuri cu > 20 g/l zaharuri.
|
SIHA Aktiv-Hefe 5 “Agglocompact” |
Saccharomyces bayanus CH 420 |
Drojdie speciala pentru obtinerea vinurilor spumante dupa metoda Champenoise. Fermentatie sigura,
curata, timp de remuaj redus.
|
SIHA Aktiv-Hefe 7 (Rieslinghefe) |
Saccharomyces cerevisiae D 576 |
Susa speciala pentru accentuarea caracterului de Riesling. |
SIHA Aktiv-Hefe 8 (Burgunderhefe) |
Saccharomyces cerevisiae WF 748 |
Susa speciala pentru fermentare la vinificarea soiurilor de struguri negri. Exprimare mai buna a
culorii, stabilitate a culorii.
|
SIHA Aktiv Hefe 10 „Red Roman” |
Saccharomyces cerevisiae |
SIHA- Rosu Roman (Drojdie activa 10) este o cultura de drojdie selectionata, uscata, care aduce o
serie de avantaje speciale pentru fermentatia mustuielilor si musturilor rosii.
|
SIHA-Cryarome |
Drojdie uscata |
Susa speciala pentru fermentare la temperaturi scazute. Accentuare pronuntata a aromei. |
SIHA-Varioferm |
Combinatie de drojdii uscate |
Variatie larga, diversitate naturala. |
SIHA-Proferm |
Preparat combinat din: fosfat de diamoniu, vitamina B1 si membrane celulare |
Previne tulburarile de ritm fermentativ. Cantitate maxima admisa 40 g/hl. |
SIHA-Viniflora Oenos |
Leuconostoc oenos DSM 7008 |
Susa speciala de bacterii pentru degradarea biologica a acidului malic. Nu necesita reactivare,
poate fi administrata direct.
|