TERMAMYL 120 L, TYPE L Termamyl-ul este o alfa-amilaza
termostabila lichida produsa de o specie selectata de Bacillus licheniformis, modificata genetic. In
industria berii, Termamyl-ul 120L este folosit pentru lichefierea plamezilor.
TERMAMYL
CLASSIC Termamyl-ul este o alfa-amilaza foarte termostabila, lichida, produsa de o specie selectata
de Bacillus licheniformis, nemodificata genetic. Enzima este o endo-amilaza care hidrolizeaza legaturile 1,4
alfa-glicozidice ale amilazei si amilo-pectinei. In urma hidrolizei amidonului, rezulta dextrine solubile si
oligozaharide. In industria berii, Termamyl-ul Classic este folosit pentru lichefierea mai rapida a
plamezilor (orez, porumb, sorg etc.).
TERMAMYL SC Termamyl-ul
SC este un preparat enzimatic lichid care contine o alfa-amilaza deosebit de termostabila produsa de o tulpina
de Bacillus modificata genetic. Termamyl SC este o noua enzima remarcabila de lichefiere, care poate actiona
la valori de pH si concentratii in ioni de calciu mai mici decat alfa-amilazele conventionale. In practica,
acest lucru prezinta cateva avantaje, care toate se concretizeaza in reducerea costurilor de
productie.
CEREFLO 200 L Cereflo este un preparat
purificat de beta-glucanaza bacteriana, obtinut dintr-o specie selectata de Bacillus subtilis, dupa procedeul
fermentatiei submerse. Cereflo este utilizat ca un preparat suplimentar de beta-glucanaza la plamadirea
maltului sau a amestecurilor de malt si orz.
FINIZYM 250
L Finizym 250 L este o beta-glucanaza fungica, produsa de o specie selectata de Trichoderma Reesei,
dupa procedeul de fermentare submersa. Finizym-ul 250L se foloseste la fermentatia si maturarea berii pentru
preintampinarea greutatilor de filtrare si a tulburelii de beta-glucan.
ULTRAFLO
L Ultraflo L este o beta-glucanaza multi-activa, termostabila, produsa de o specie selectata de
Humicola insolens. Ultraflo L a fost conceput pentru a fi folosit in procesul de plamadire, ramanand activ pe
toata durata procesului, prezentand activitate chiar si la 750C.
ULTRAFLO
XL Ultraflo XL este produs prin fermentarea submersa a speciilor Humicola si Bacillus. Ultraflo XL se
adauga in cazanul de plamadire pentru a asigura o hidroliza eficienta a beta-glucanilor, xilanilor,
arabino-xilanilor, pentozanilor, amidonului si a altor polizaharide. Enzimele incluse in Ultraflo XL reduc
semnificativ vascozitatea mustului si a berii, imbunatatind atat filtrarea mustului cat si filtrarea berii.
VISCOFLOW MG Viscoflow MG contine beta-glucanaze, xilanaze,
arabino-xilanaze, pentozanaze, celulaze, pectinaze, hemicelulaze si alfa-amilaze bacteriale termostabile. Viscoflow
MG este produs prin fermentare submersa de catre specii selectate de Aspergillus aculeatus, Humicola si
Bacillus. Viscoflow MG se foloseste in procesul de brasaj, la plamadire, pentru a asigura descompunerea
eficienta a beta-glucanilor, amidonului, pentosanilor, xilanilor, arabino-xilanilor si a altor polizaharide.
Viscoflow MG reduce puternic vascozitatea mustului si usureaza filtrarea plamezii.
CEREMIX
2X L Ceremix contine urmatoarele activitati enzimatice: alfa amilaza, beta glucanaza, proteaza. Produsul
combina activitatea mai multor enzime NOVOZYMES diferite si simplifica, astfel, procedura de adaugare a
enzimelor. Ceremix-ul se obtine prin amestecarea de enzime standard produse prin fermentari separate de
Bacillus Amyloliquefaciens. Ceremix-ul se utilizeaza pentru fabricarea berii in cazul cand, o parte din malt
urmeaza sa fie inlocuit cu orz sau pentru fabricarea de extracte de malt si siropuri din orz.
CEREMIX 6X MG Ceremix 6X MG este un amestec unic de enzime
fermentative destinat fabricarii berii. Ceremix 6X MG contine: proteaza neutra, alfa-amilaza, beta-glucanaza,
pentozanaza si celulaza din specii selectate de Bacillus si Humicola. Ceremix 6XMG este folosit in tancul de
plamadire, pentru suplimentarea sau inlocuirea enzimelor din malt.
CEREMIX
PLUS MG Ceremix Plus MG este un amestec MG optim de enzime fermentative destinat fabricarii berii,
care contine alfa amilaza bacteriala si termostabila, proteaza neutra, beta-glucanaza, pentozanaza, xilanaza si
celulaza. Alfa-amilaza termostabila este produsa de o specie de Bacillus stearothermophilus modificata genetic,
dupa procedeul de fermentare submersa. Celelalte activitati enzimatice sunt produse de specii selectate de
Humicola si Bacillus, dupa procedeul de fermentare submersa. Ceremix Plus MG este folosit in procesul de
plamadire, pentru suplimentarea sau inlocuirea enzimelor din malt.
NEUTRASE
0.8 L Neutrase este o proteina bacteriala produsa de o specie selectata de Bacillus
amyloliquefaciens. Neutrase este o endoproteaza care poate fi folosita in majoritatea cazurilor cand
proteinele descompun moderat si considerabil peptidele. Neutrase este folosita pentru a promova proteinele
de origine vegetala si animala.
AMG 300 L BREWQ AMG
300 L este o exo -1,4- α -D-glucozidaza (glucoamilaza), produsa de o specie selectata de Aspergillus
niger. Enzima hidrolizeaza legaturile 1,4 si 1,6-α din amidonul lichefiat. In timpul hidrolizei,
enzima desprinde treptat de la capatul nereducator al moleculei din substrat, unitati de glucoza. Viteza
hidrolizei este determinata atat de natura legaturii, cat si de lungimea lantului de amidon.
FUNGAMYL 800 L Fungamyl 800 L este o alfa-amilaza fungica,
produsa de o specie selectata de Aspergillus oryzae. Enzima hidrolizeaza legaturile 1,4-alfa glucozidice ale
amilozei si amilopectinei. Cand timpul de reactie este suficient de lung se formeaza mari cantitati de maltoza.
In industria berii, Fungamyl 800 L se utilizeaza pentru cresterea gradului de fermentare cu 2-5%.
MATUREX L Maturex L este o alfa-acetolactat-decarboxilaza
purificata (ALDC), produsa de o specie de Bacillus subtilis (gazda), modificata genetic, care a primit
codificarea genetica pentru ALDC de la o tulpina de Bacillus brevis (donator). Maturex L se utilizeaza la
fermentarea berii. Produsul impiedica formarea diacetilului prin catalizarea decarboxilarii alfa-acetolactatului
pana la acetoina. Ca urmare, timpul de maturare a berii poate fi sensibil scurtat sau chiar complet suprimat.
|