Siha – produse pentru fermentare pura

Tipul drojdiei

Descriere

Domeniul de utilizare

SIHA Aktiv-Hefe 3 Concentrat pur de drojdie, obtinut din drojdie naturala de vin Este recomandata atat la fermentatia musturilor, cat si a mustuielilor si concentratelor rediluate de sucuri din fructe, precum si la continuarea fermentatiei la vinurile in care acest proces s-a intrerupt.
SIHA Aktiv-Hefe 4 Saccharomyces bayanus CH 158 Producerea vinurilor spumante prin fermentare la sticle sau recipiente de presiune. Declansare rapida a fermentatiei, spumante de calitate inalta. Reluarea si fermentarea zaharurilor in cazul opririlor din fermentatie, la vinuri cu > 20 g/l zaharuri.
SIHA Aktiv-Hefe 5 “Agglocompact” Saccharomyces bayanus CH 420 Drojdie speciala pentru obtinerea vinurilor spumante dupa metoda Champenoise. Fermentatie sigura, curata, timp de remuaj redus.
SIHA Aktiv-Hefe 7 (Rieslinghefe) Saccharomyces cerevisiae D 576 Susa speciala pentru accentuarea caracterului de Riesling.
SIHA Aktiv-Hefe 8 (Burgunderhefe) Saccharomyces cerevisiae WF 748 Susa speciala pentru fermentare la vinificarea soiurilor de struguri negri. Exprimare mai buna a culorii, stabilitate a culorii.
SIHA Aktiv Hefe 10 „Red Roman” Saccharomyces cerevisiae SIHA- Rosu Roman (Drojdie activa 10) este o cultura de drojdie selectionata, uscata, care aduce o serie de avantaje speciale pentru fermentatia mustuielilor si musturilor rosii.
SIHA-Cryarome Drojdie uscata Susa speciala pentru fermentare la temperaturi scazute. Accentuare pronuntata a aromei.
SIHA-Varioferm Combinatie de drojdii uscate Variatie larga, diversitate naturala.
SIHA-Proferm Preparat combinat din: fosfat de diamoniu, vitamina B1 si membrane celulare Previne tulburarile de ritm fermentativ. Cantitate maxima admisa 40 g/hl.
SIHA-Viniflora Oenos Leuconostoc oenos DSM 7008 Susa speciala de bacterii pentru degradarea biologica a acidului malic. Nu necesita reactivare, poate fi administrata direct.