Siha – produse pentru fermentare pura
Tipul drojdiei |
Descriere |
Domeniul de utilizare |
SIHA Aktiv-Hefe 3 | Concentrat pur de drojdie, obtinut din drojdie naturala de vin | Este recomandata atat la fermentatia musturilor, cat si a mustuielilor si concentratelor rediluate de sucuri din fructe, precum si la continuarea fermentatiei la vinurile in care acest proces s-a intrerupt. |
SIHA Aktiv-Hefe 4 | Saccharomyces bayanus CH 158 | Producerea vinurilor spumante prin fermentare la sticle sau recipiente de presiune. Declansare rapida a fermentatiei, spumante de calitate inalta. Reluarea si fermentarea zaharurilor in cazul opririlor din fermentatie, la vinuri cu > 20 g/l zaharuri. |
SIHA Aktiv-Hefe 5 “Agglocompact” | Saccharomyces bayanus CH 420 | Drojdie speciala pentru obtinerea vinurilor spumante dupa metoda Champenoise. Fermentatie sigura, curata, timp de remuaj redus. |
SIHA Aktiv-Hefe 7 (Rieslinghefe) | Saccharomyces cerevisiae D 576 | Susa speciala pentru accentuarea caracterului de Riesling. |
SIHA Aktiv-Hefe 8 (Burgunderhefe) | Saccharomyces cerevisiae WF 748 | Susa speciala pentru fermentare la vinificarea soiurilor de struguri negri. Exprimare mai buna a culorii, stabilitate a culorii. |
SIHA Aktiv Hefe 10 „Red Roman” | Saccharomyces cerevisiae | SIHA- Rosu Roman (Drojdie activa 10) este o cultura de drojdie selectionata, uscata, care aduce o serie de avantaje speciale pentru fermentatia mustuielilor si musturilor rosii. |
SIHA-Cryarome | Drojdie uscata | Susa speciala pentru fermentare la temperaturi scazute. Accentuare pronuntata a aromei. |
SIHA-Varioferm | Combinatie de drojdii uscate | Variatie larga, diversitate naturala. |
SIHA-Proferm | Preparat combinat din: fosfat de diamoniu, vitamina B1 si membrane celulare | Previne tulburarile de ritm fermentativ. Cantitate maxima admisa 40 g/hl. |
SIHA-Viniflora Oenos | Leuconostoc oenos DSM 7008 | Susa speciala de bacterii pentru degradarea biologica a acidului malic. Nu necesita reactivare, poate fi administrata direct. |