FUNGAMYL 800 L
Fungamyl 800 L este o alfa-amilaza fungica, produsa de o specie selectata de Aspergillus oryzae. Enzima hidrolizeaza legaturile 1,4-alfa glucozidice ale amilozei si amilopectinei. Cand timpul de reactie este suficient de lung se formeaza mari cantitati de maltoza.
In industria alcoolului, Fungamyl 800 L se utilizeaza pentru lichefierea amidonului la temperatura joasa (55-600C).

TERMAMYL 120L, TYPE L
Termamyl-ul este o alfa-amilaza termostabila lichida produsa de o specie selectata de Bacillus licheniformis, modificata genetic. In industria alcoolului Termamyl-ul 120L este folosit pentru lichefierea plamezilor de amidon destinate fabricarii spirtului. Si aici, rezistenta enzimei la temperaturi inalte, prezinta un mare avantaj. Este posibil a se lucra fara corectia de pH si fara adaos de ioni de Ca, eliminandu-se pericolul de depunere a calciului pe coloanele de distilare.

TERMAMYL SC
Termamyl-ul SC este un preparat enzimatic lichid care contine o alfa-amilaza deosebit de termostabila produsa de o tulpina de Bacillus modificata genetic. Termamyl SC este o noua enzima remarcabila de lichefiere, care poate actiona la valori de pH si concentratii in ioni de calciu mai mici decat alfa-amilazele conventionale. In practica, acest lucru prezinta cateva avantaje, care toate se concretizeaza in reducerea costurilor de productie.

AMG 300 L
AMG 300 L este o exo-1,4- α-D-glucozidaza (glucoamilaza), produsa de o specie selectata de Aspergillus niger. Enzima hidrolizeaza legaturile 1,4 si 1,6-α din amidonul lichefiat. In timpul hidrolizei, enzima desprinde treptat de la capatul nereducator al moleculei din substrat, unitati de glucoza. Viteza hidrolizei este determinata atat de natura legaturii, cat si de lungimea lantului de amidon.

SAN EXTRA L
SAN Extra L este o amiloglucozidaza produsa prin fermentarea submersa a unei tulpini de Aspergillus niger modificata genetic. SAN Extra L este folosit in industria alcoolului pentru zaharificarea plamezilor care contin amidon lichefiat.

NEUTRASE 0.8 L
Neutrase este o proteina bacteriala produsa de o specie selectata de Bacillus amyloliquefaciens. Neutrase este o endoproteaza care poate fi folosita in majoritatea cazurilor cand proteinele descompun moderat si considerabil peptidele. Neutrase este folosita pentru a promova proteinele de origine vegetala si animala.